Meny til konfirmasjon

Forslag på meny til konfirmasjon

Erfaringen viser at våre kunder ønsker greie enkle valg for å bestemme meny til konfirmasjon. Derfor presenterer vi her noen eksempler på meny til konfirmasjon som er populære hos oss og som er pakkeløsninger som inneholder det man trenger av mat, drikke og servering. Listen under er bare eksempler, kontakt gjerne kjøkkenet hvis du tenker deg et annerledes opplegg, så organiserer vi det for deg. Vil du lese enda mer om ulike menyer kan du også gå til kjøkkenets hjemmesider

Det er i eksemplene tatt høyde for at selskapets varighet er rundt 5 timer. Ekstra servitørkostnader må påregnes utover fem timer. I prisene er følgende inkludert; hvite stivede duker og servietter, hvite lys og lysestaker, (sølv eller tinn avhengig av rom som skal brukes), klassisk hvitt nøytralt servise og høyglanspolert stålbestikk og krystallglass i ren stil.

«Tapasbuffet»

Aperitiff: Bowle med frukt og bær

Til bords: Grillet oksefilet med ovnsbakte rødbeter. Lammeboller med tomat og basilikum. Ovnsbakte poteter og chorizopølse. Urtemarinerte scampi. Frisk salat med urter og olivenolje. Toulouse pølse. Marinerte artisjokker. Modnet ost og oliven. Grillet aubergine med fetaost og tomatsalsa. Lammekebab med sweet chili sauce. Assortert brød og aioli.

Brownies med bringebær pannacotta og bringebærpuré.  Jordbær dyppet i mørk sjokolade.

Kr 775,- inkludert oppdekking, servering, rydding og mva.

«Tre retters»

Aperitiff: Bowle med frukt og bær

Til bords, for eksempel: Ørrettartar og grønne asparges med appelsinvinagrette, servert med godt brød. Hvitløk- og timianstekt landkyllingbryst med timiansjy. Smørdampede grønnsaker og potetfondant. Pannacotta med friske bær og coulis.

Kr 775,- inkludert oppdekking, servering, rydding og mva.

«Sommerlig grillmeny»

Aperitiff: Bowle med friske frukter og bær

Til bords: Grillet landkyllingbryst. Grillet ørretfilet. Helgrillet entrecôte. Sammen med tzatziki, maiskrem, chimi churry, ratatouille, bønne- og linsesalat, frisk bladsalat med vinaigrette, søtpotetsalat og saltbakte poteter med salsa verde. Hjemmelaget brød og aioli.

Sitronmousse på nøttebunn med jordbærsaus og sprøtt bakverk.

Kr 795,- inkludert oppdekking, servering, rydding og mva.

All drikke utover fruktbowle faktureres etter forbruk: Vin fra kr 285,- per flaske. Mineralvann/brus kr 39,- Ringi eplesider kr 95,- per stor flaske. Pils per flaske kr 60,- Munkholm kr 45,- Kaffe og te kr 39,-

Hjemmelagde kaker

Kjøkkenet kan dessverre ikke ta imot hjemmelagede kaker med unntak av kransekake og enkle typer kaker uten krem. Internkontrollsystemet og Mattilsynets innstrammete regelverk i forhold til sporbarhet tillater ikke det. Helt enkle kaker tas med ferdig til servering på arrangementsdagen. Kjøkkenet ordner selvfølgelig med kaker hvis det er ønskelig, og kan for eksempel bistå med spesialdekor, slik som navn til fødselsdager og konfirmanter.  Spør om utvalg og priser.

Meny til konfirmasjon TG Selskapsmat ordner opp