Lokaler til konfirmasjon

Konfirmasjonsfeiring

Norsk Folkemuseum har ypperlige lokaler til konfirmasjon i Oslo. Gjestestuene og Sæterhytten selskapslokaler leies ut til konfirmasjonsfeiring både vår og høst, til små og store familieselskaper. Våre gjester kan velge mellom  Østerdalsstua, Folkestuen og Festsalen som alle ligger under felles tak i Gjestestuene på Bygdøy, og Sæterhytten som ligger for seg selv en liten kilometer unna, innerst i Frognerkilen.

Til konfirmasjonsfeiring er det vanlig å invitere mellom 15 og 45 gjester. Det kan for mange bli trangt hvis man skal stelle i stand hjemme. Gjestestuene kan bli den perfekte løsningen når man trenger lokaler til konfirmasjon. Er dere en stor familie med fler en 35 gjester, er Festsalen i andre etasje på Gjestestuene en særdeles vakker ramme rundt feiringen av et ungt menneske på terskelen til voksenlivet. Vi har også mange konfirmasjonsfeiringer i lune og hyggelige Folkestuen i første etasje på Gjestestuene. Kanskje med bruk av Østerdalsstua til velkomst, hvis man ønsker det. Her er stilen mer tradisjonell og rustikk, og man har direkte utgang til vår hyggelige gårdsplass. Perfekt hvis det er mange småbarn med, som gjerne vil ut å løpe litt mellom taler og sanger. Det er takhengt lerret og projektor både i Folkestuen og Festsalen. Det kan komme godt med hvis man vil vise bilder av konfirmanten eller kanskje en sangtekst.

Konfirmasjonsfeiring på Sæterhytten

En annen mulighet når det gjelder lokaler til konfirmasjon, er å legge selskapet til Sæterhytten på Dronningberget. Her det plass til mellom 20 – 40 gjester. Stedet ligger innerst i Frognerkilen, på en liten kolle med utsikt mot Oslo. Sæterhytten er kun åpen i sommerhalvåret fra begynnelsen av mai til slutten av september.

Servering, mat og drikke fra TG Selskapsmat

Vær klar over at for både Sæterhytten og Gjestestuene, er det TG Selskapsmat som står for serveringspersonale, samt mat og drikke til anledningen. Det er ikke mulig til å ta med egen mat og drikke til våre lokaler.

Leiepriser for lokaler til konfirmasjon.  Inkludert rigging, vask, duker og servise:

Folkestuen eller Østerdalsstua
4900 kr
Folkestuen og Østerdalsstua
7500 kr
Sæterhytten
7500 kr
Festsalen søndager
7500 kr
Mat, drikke og serveringspersonale kommer i tillegg til leieprisen for lokalet.

Lokale til konfirmasjon på Gjestestuene. Folkestuen