Feire jubileum

Skal du feire et rundt tall?

Mange kvier seg for å arrangere jubileumsfesten hjemme. Med mange gjester blir kanskje huset eller leiligheten for trang. Kanskje har du heller ikke ork i en travel hverdag. Så hvorfor ikke legge hele feiringen til Gjestestuene eller Sæterhytten? Vi ligger på Bygdøy i Oslo, bare fem kilometer fra sentrum og med enkel adkomst både med buss og taxi.

Vi tar alt av rigging, vasking, oppdekking og servering, mens du kan konsentrere deg om gjestene dine og feiringen av den spesielle dagen.  Mat og drikke står vårt flotte kjøkken, TG Selskapsmat for. Vi har ofte 60- og 70-årsfeiringer i Festsalen på Gjestestuene, med alt fra omkring 30 til 80 gjester.

Sommerstid er det også populært å legge feiringen til Sæterhytten, som har plass til rundt 40 gjester. På Sæterhytten, som ligger rett ved Frognerkilen, har det vært arrangert flotte tilstelninger under grønne lindekroner helt siden tidlig 1800-tall. Utsikten inn til Oslo har nok forandret seg litt siden den gang, men stedet er det samme og ble totalrestaurert i 2011. Sæterhytten er en del av Bygdø Kongsgård og leies ut via Gjestestuene. Både på Gjestestuene og Sæterhytten feires ofte runde tall. I tillegg har vi hatt både herrelag og dameaftner, utdrikkingsfester og små bryllupslunsjer.

Hvis det er av interesse, kan vi også legge opp til en hyggelig opplevelse for gjestene dine – som en guidet omvisning i Friluftsmuseet eller en danseoppvisning med museets dansegruppe. Du ser mer om disse tilbudene under Opplevelser her på sidene.

Ta kontakt, så ser vi hvordan vi kan hjelpe deg å feire din spesielle anleding!

Norsk Folkemuseum - Reiseliv-28