Fotografering til bryllup

Perfekt til bryllupsfeiring og fotografering

Gjestestuene på Norsk Folkemuseum har perfekte omgivelser for bryllupsfeiring. I bildeserien på siden her ser du hva fotografen kan fange i fotolinsen når det arrangeres bryllup på Gjestestuene en vakker sommerdag. Det finnes en uendelighet av vakre omgivelser man kan velge mellom, og du trenger ikke velge stabbur og skigard hvis du heller vil ha et litt annet uttrykk. Det er farger, natur, idyll, arkitektur og romantikk i skjønn forening. Slike bakgrunner som egner seg utmerket til fotografering til bryllup. Og som blir til gode minner om en spesiell og vakker dag som du kan vise barnebarna dine.

Fotografering til bryllup. Lokaler til bryllup på Norsk Folkemuseum, Foto Nadia Norskott

Selskapslokaler med masse romantikk for fotografering til bryllup

Gjestestuene er selskapslokalene til Norsk Folkemuseum. Vi arrangerer bryllup gjennom hele sommeren, og også om vinteren. Mange brudepar velger også å holde vielsen på Norsk Folkemuseum. På bildene ser du blant annet Stavkirken på museet, hvor vi har kirkelige vielser med maks 80 gjester, og sveitserstilsbygget Gamle landbruk, hvor vi har vielser for opp til 120 gjester. Du ser også bilder fra sommerperlen Sæterhytten, som er et flott sted å feire bryllup hvis det skal være lite og intimt, med under 30 gjester. Og så er det bilder fra den fantastisk romantiske Festsalen på Gjestestuene som har vært ramme rundt bryllupsmiddager siden 1917.

Blomster er en viktig del av bryllupsfeiringen, og ønsker du et fantastisk romantisk og sommerlig uttrykk til bryllupet ditt kan vi anbefale blomstene fra Blomsterhagen på Abildsø. Fem dekar med fantastiske snittblomster fra tidlig vår til sen høst. Supplert med dekorative tilskudd fra skog og landevei og blomster fra sørligere breddegrader gjennom vintermånedene.

Du må gjerne komme til Norsk Folkemuseum å ta bryllupsbilder ute i friluftsmuseet, men det er ikke mulig å leie Stavkirken eller Gamle landbruk uten at du samtidig leier Gjestestuene til bryllupsfesten. Disse vigselsstedene er reservert for brudepar som legger bryllupsfesten til disse lokalene.

Fotografering til bryllup. Bryllupsfest på Gjestestuene. Holde ut og holde av!

Fotografering til bryllup. Vielse i stavkirken, foto Nadia Norskott Holde ut og holde av, del II.

Fotografering til bryllup. Bryllupslokaler på Norsk Folkemuseum. Brudeparet utenfor romantiske Gamle landbruk.

Fotografering til bryllup. Vielse i Gamle landbruk på Norsk Folkemuseum. Hvisk ditt ja i sveitserstilsgalleriet Gamle landbruk.

Fotografering til bryllup - Gjestestuene selskapslokaler Idylisk tur i hest og vogn for det nybakte brudeparet på Norsk Folkemuseum.

Bryllupslokaler - Festsalen på Gjestestuene passer perfekt til bryllup

Festsalen dekket til bryllupsfest en vakker sommerdag. Foto: Mona Lisa

Blomster er en viktig del av store feiringer.