Bryllupslokaler i Oslo

Legg bryllupsfeiringen til Gjestestuene på Norsk Folkemuseum

Gjestestuene bryllupslokaler i Oslo brukes flittig til feiring av bryllup fra tidlig vår til sen høst. Vi har lange tradisjoner i å ønske lykkelige brudepar velkommen til bryllupsfeiring. På Bygdøy, kun få minutter fra Oslo sentrum, kan våre gjester nyte en unik beliggenhet i det eventyrlige kulturlandskapet på Norsk Folkemuseum.

Vi arrangerer fest i våre bryllupslokaler for alle som ønsker seg et vakkert selskap. Hele huset kan reserveres. Da blir den store dagen mest mulig personlig og privat. Vi tilbyr en fullpakkeløsning med alt av vask og rigg, borddekking og servering av mat og drikke i bryllupslokalene.  Det er TG Selskapsmat som står for de kulinariske opplevelsene. Med flotte bryllupsmenyer. Sommerstid brukes uteområdene til hyggelig velkomst hvis det er fint vær. Vi har både flaggstang, champagnepaviljong og en liten utendørs scene på gårdsplassen. Vinterstid fyres det ofte i de store peisene på Gjestestuene. Det er ingenting som er mer stemningsfylt enn flammen fra stearinlys og knitring fra peisen til vinterbryllupet. Våre bryllupslokaler har et vakkert historisk og landlig preg. Vi holder åpent til kl 03.00.

Lokaler i sommerlige og romantiske omgivelser

I selskapslokalene på Gjestestuene arrangerer vi bryllup hele året, men aller mest sommerstid. Lokalene ligger vakkert og usjenert til på en liten åsrygg på Norsk Folkemuseum på Bygdøy.  Gjestestuene har vid utsikt mot Oslo, og er nærmeste nabo til en staselig stavkirke fra tidlig middelalder. En stor gårdsplass møter gjestene til velkomstdrink i sommermånedene. Hvis været er dårlig trekker gjestene inn i Østerdalsstua til velkomst der. Den romantiske Festsalen i andre etasje er malt i lyse farger med blomsterranker og monogrammer. Her serveres bryllupsmiddagen som er forberedt i det lyse og moderne kjøkkenet på Gjestestuene. Det er plass til maks ca 130 gjester i Festsalen på Gjestestuene, men de fleste bryllup har mellom 60 – 100 gjester.

Vielse i stavkirken

 

Bryllup i Oslo