Møtelokaler i Oslo

Møtelokaler i Oslo med det lille ekstra

Gjestestuene tilbyr gode møtelokaler i Oslo til kurs, møter og konferanser. Gjestestuene ligger på vakre Bygdøy, 4 km fra Oslo sentrum. Gjestestuene er en del av Norsk Folkemuseum. Våre gjester har gratis adgang til friluftsmuseet hvis de ønsker det.

Til grupper på mellom 20 – 45 deltagere tilbyr vi leie av møtelokalene Folkestuen og Østerdalsstua. Til større grupper opp til 140 personer kan hele huset med plenumssal i andre etasje leies. Vi har godt møteteknisk utstyr inkludert i leieprisen.

Om sommeren benyttes uteområdene våre flittig, både til møtepauser og som hyggelig minglested med forretningsforbindelser og kollegaer. Vinterstid kan vi tenne i de åpne peisene for å skape ekstra hygge rundt møtedagen. I lavsesong fra januar til april er leieprisene våre også ekstra konkurransedyktige.

På Gjestestuene kan vi rigge møtelokalene med ulike løsninger som kinosaloppsett, klasserom, hestesko og småbord. Vi har to møterom med projektor, lyd og lerret og to rom som benyttes mer til lunsjavvikling og kaffepauser. Til små grupper er det mulig kun å leie et enkelt møtelokale.

Gode parkeringsmuligheter ved møtelokalene

Våre møtelokaler har gratis parkeringsmuligheter for rundt 20 biler. I tillegg er det enkelt å parkere foran hovedinngangen på Norsk Folkemuseum, i Museumsveien 10. Sommerstid står det også et stativ med By-sykler ved hovedinngangen for de av våre gjester som sykler i Oslo.

Trenges møteavbrekk i løpet av dagen, kan våre gjester rusle rundt i Friluftsmuseet på Norsk Folkemuseum  eller være med på en spennende omvisning som vi gjerne tilrettelegger etter gruppens størrelse og ønsker.

Perfekt for utenlandske forretningsforbindelser på kurs og konferanse i Oslo

Med forretningsforbindelser fra utlandet vil det garantert sette en ekstra spiss på arrangementet å benytte våre lokaler i kjent nasjonal stil og med utsikt til en stavkirke fra middelalderen. I tillegg har våre gjester fri entré til Norsk Folkemuseum hvis man ønsker kulturelt påfyll eller bare en benstrekk i løpet av møtedagen.

Gjestestuene bestreber seg på alltid å levere kvalitet, godt vertskap og et inkluderende miljø til sine besøkende. Mat, drikke og servering besørges av TG Selskapsmat, som har sitt moderne kjøkken på Gjestestuene.

Ta kontakt for priser og skreddersydde møtearrangementer!