Grillmeny

Lyst på grillmeny til sommerfesten?

Utpå vårparten når vintertrette firmaer skal planlegge sommerfesten, frister vi alltid med Grillmeny i våre selskapslokaler. Forventningene om varme sommerdager passer perfekt med deilig grillmat og iskaldt drikke. Sommerfester skal være slik: Varmt vær, grønne omgivelser med mulighet til å være ute, hvin og latter fra folk som virkelig koser seg. I vakker symfoni med sesongens gode mat og drikke.

Grillmeny skal være lett og lystig

Vår grillmeny er designet med tanke på uformelle selskaper der man ikke nødvendigvis skal sitte til bords gjennom mange retter og lange taler. I tillegg skal det kanskje ikke koste like mye som et jubileum eller en prestisjetung forretningsmiddag. I kjøkkenets grillmenyer tilbyr vi godt med drikke og tre smakrike grillting med deilig tilbehør til. For under 900 kr. I tillegg kan man sette til lette deserter som for eksempel jordbær med sjokoladetrekk eller annet godt.

Vi kan også sette opp betalbar til sommerfesten slik at det er mulig for den enkelte å kjøpe ekstra drikke utover kvelden. Vi har musikkanlegg både på Sæterhytten, i Folkestuen og i Festsalen. Det kan også passe  til en grillmeny i festelig lag.

Under har vi satt opp noen fristende alternativer som vi håper faller i smak. Gå rett til kjøkkenets utvidete utvalg hvis du vil se mer!

Grillmeny 1
Spare ribs. Bratwürst. Grillet ørretfilet
Tzatziki, maiskrem, chimi churry, ratatoille, bønne- og linsesalat, frisk bladsalat med vinagrette.
Søtpotetsalat, saltbakte poteter med salsa verde.
Hjemmelaget brød og aioli.

Grillmeny 2
Helgrillet entrecôte. Grillet landkyllingbryst. Scampi på spyd
Tzatziki, maiskrem, chimi churry, ratatoille, bønne- og linsesalat, frisk bladsalat med vinagrette.
Søtpotetsalat, saltbakte poteter med salsa verde.
Hjemmelaget brød og aioli.

Grillmeny 3
Marinert helgrillet oksefilet. Svinefilet og rosmarin. Salma og sweet chili.
Tzatziki, maiskrem, chimi churry, ratatoille, bønne- og linsesalat, frisk bladsalat med vinagrette.
Søtpotetsalat, saltbakte poteter med salsa verde.
Hjemmelaget brød og aioli.

Drikke til:
En flaske vin per kuvert, fordelt på aperitff og til maten. Samt kaffe og te.

Grillmeny til sommeren