Lokaler til sommerfest

Hold firmaets sommerfest hos oss!

På Gjestestuene og Sæterhytten har vi perfekte lokaler til sommerfest. Små og store bedrifter feirer årets lyse dager i grønne omgivelser hos oss. Med vakre uteområder og lyse komfortable innerom blir sommerfesten uforglemmelig. Det er spesielt populært å servere en god grillmeny til sommeravslutningen. Da står en av kokkene våre og sprer liflig grill-lukt mens gjestene nyter noe kaldt og boblende ute på gårdsplassen før maten  Gjestestuene passer også godt hvis noe spesielt skal markeres. Vi er ofte vertskap hvis bedriften har utenlandske gjester på besøk, til kundearrangementer, eller hvis nye avtaler med samarbeidspartnere er inngått. Sesongen strekker seg fra begynnelsen av mai til slutten av august. Det er lurt å bestille lokaler til sommerfest i Oslo ekstra tidlig, for de mest populære datoene forsvinner fort. Sæterhytten er et mindre og mer intimt selskapslokale som ligger midt i Folkeparken på Bygdøy, med utsikt over Frognerkilen.

Lokaler til sommerfest for små og store grupper

Er dere en liten gruppe på mellom 20 – 40 personer passer Sæterhytten fint. Er dere litt flere er Gjestestuene midt i blinken. Der har vi plass til godt over 120 personer i Festsalen, mens mindre grupper kan kose seg i Folkestuen eller Østerdalsstua. Vi har grønne uteområder hvor det er hyggelig å oppholde seg med velkomstdrinken eller etter middagen. Utsikten er spektakulær – Gjestestuene skuer over de gamle husene på Norsk Folkemuseum og Sæterhytten har utsyn over hele Oslo mot Ekebergåsen.

Ekstra moro til sommerfesten

Vi lager gjerne spennende aktivitetsopplegg som Bondegårdsleker eller veiledede vandringer i det frodige Friluftsmuseet på Norsk Folkemuseum for gjestene før festen. Noen setter også pris på en forrykende folkedansoppvisning på gårdsplassen til sommerfesten. Våre dansere kan danse både halling og masurka, og utfordrer gjerne gjestene til å sparke hatten av stokken!

Kjøkkenets proffe serveringspersonale sørger for at alle har det bra på våre sommerfester. Kom gjerne å besøk oss!

Lokaler til sommerfest i Oslo