Lokaler til julebord

Lokaler til julebord. Gjestestuene gir deg den helt spesielle stemningen

Lokaler til julebord. Gjestestuene arrangerer festlige julebord i sine selskapslokalerlokaler fra november og helt frem til julaften. Den spesielle julestemningen fornemmer du så fort du setter foten innenfor døren. Det spraker i bjørkeved fra de store peisene, og kanskje får du servert et glass rykende varm bisp eller gluwein når du kommer inn fra kulda. Vær tidlig ute med å bestille julebord på Gjestestuene, fredager i julebordstiden forsvinner fort.

Tradisjonen med å arrangere julebord på jobben er ikke så veldig gammel, men har blitt et populært innslag i førjulstiden. Lokaler til julebord skal gjerne være litt tradisjonelle og skape god og lun vinterstemning. På Gjestestuene kan du feste frem til kl 0300 hvis du vil. Og du kan velge mellom tre ulike alternativer når det gjelder lokaler til julebordet. Det er åpen peis både i Folkestuen, Østerdalsstua og Festsalen, og fra kjøkkenet strømmer liflige dufter som minner om jul.

Lokaler til julebord. Gjestestuene på Norsk Folkemuseum

Mye moro i våre lokaler når du er på julebord!

Vi lager julearrangementer både på dagtid og kveldstid. Kanskje passer det best med en julelunsj og en nyttig møtedag for ditt firma? Kanskje drar dere strikken helt ut med stor middag og proff underholdning? Eller kanskje ønsker dere bare en hyggelig middag sammen, uten at julebordet skal være festen over alle fester?  Uansett hvordan juletiden markeres kan vi hjelpe dere å skape flotte rammer rundt arrangementet.

La oss underholde litt til julebordet

Kanskje passer det også å legge opp til en eller annen aktivitet i regi av Folkemuseet før festen? Rundt juletider fungerer den skumle omvisningen Mørkets frembrudd godt som en litt grøssende appetittvekker før maten. Og trenges litt oppkvikning underveis i måltidet kan Kjøgemesteren sørge for mye moro med sine fortellinger om skikk og bruk rundt fest og høytid.

Mat og drikke til julebordet

Gjestestuenes fortreffelige kjøkken, TG Selskapsmat, serverer alt av  mat og drikke til julebord i våre lokaler. Deres julemenyer er i ypperste klasse, og kombinert med svært profesjonell og hyggelig betjening, gjør det at mange firmaer har tradisjon med å holde julebordet på Gjestestuene. Ta kontakt, så ser vi hva vi kan gjøre for dere!

Lokaler til julebord. Gjestestuene på Norsk Folkemuseum