Konferansemiddag

Konferansemiddager er vårt spesialfelt!

Hvorfor ikke legge konferansemiddagen til Gjestestuene selskapslokaler? Etter en lang møtedag i en av byens usjarmerende konferansesentre, vil en middag hos oss oppleves som et friskt pust i vakre omgivelser.  Gjestestuenes sentrale beliggenhet på Bygdøy gjør oss til et supert alternativ, der gruppen ikke trenger reise ut av byen for å nyte en unik beliggenhet. Gjestestuene er en del av Norsk Folkemuseum og vi kan legge opp til hyggelige guidede turer i Friluftsmuseet før konferansemiddagen hvis det er ønsket. Vi har vår egen parkeringsplass for de som kommer med bil. Det er også plass til å parkere buss hvis man kommer i fellestransport.

Konferansemiddag i unike omgivelser

Maks er det plass til ca 140 gjester i Festsalen, men vi har oftere middager for mellom 80 – 120 gjester. I tillegg er det flere hyggelige stuer og mingle i vinterstid, eller hvis det regner. Sommerstid benyttes den trivelige gårdsplassen mye til servering av velkomstdrink før konferansemiddagen.

Kjøkkenet på Gjestestuene drives av TG Selskapsmat. Med fokus på de beste europeiske mattradisjoner kan kjøkkenet trylle frem alt fra smakfulle kanapeer og minglemat, til store festmiddager. TG Selskapsmat har sitt kjøkken i Gjestestuenes selskapslokaler. Kjøkkenet teller fem dyktige kokker og en stor stab av profesjonelle servitører. Menyene følger sesongens utvalg, og fokuserer mye på norske råvarer av beste kvalitet. Her ser du et stort utvalg priser og menyer fra kjøkkenets hjemmesider.

Konferanemiddag i Gjestestuenes vakre lokaler er alltid en suksess