Sommerfest i Oslo – vi har de beste selskapslokalene til sommerfest!

På tide å bestille selskapslokaler til sommerfest?

Det er februar og det er underkjølt regn på glatte veier. Speilglatt og hutrete. Kanskje kan du gjøre vinteren litt kortere ved å tenke på hvor dere skal arrangere sommerfest i år? På Gjestestuene på Norsk Folkemuseum er vi i full gang med å booke opp selskapslokalene våre til sesongens sommerfester. Vi har fremdeles noen få fredager igjen, men det begynner å haste. Torsdager er også populære dager til sommerfest – vi har noen igjen.

Hva ønsker du deg til sommerfesten

De fleste svarer nok at de gjerne vil ha godt vær og anleding til å være mye ute. Og at det er viktig at sommerfesten blir lagt til et hyggelig sted med god mat og drikke. Det skal heller ikke skal være for stivt. Vi tror du vil bli gledelig overrasket hvis du velger en av våre selskapslokaler til sommerfest for firmaet! Både på Gjestestuene og Sæterhytten har vi vakre uteområder med flott utsikt og mulighet til moro og fest ute. Samtidig er det også flott og lyst inne i selskapslokalene.

Vi har rom som passer for store grupper på 140 personer, og opplegg som passer hvis dere bare er en liten gruppe. Du ser mer om de ulike alternativene våre på sidene her. Vi vil også gjerne anbefale at du besøker kjøkkenets hjemmesider  for å la deg friste med mange gode menyer og pakkeløsninger.

Idyll til sommerfest på Norsk Folkemuseum

Ikke for å skryte, men vi tror ikke det er lett å finne mer sommerlig idyll en det vi har hos oss. Gjestestuene er en del av Norsk Folkemuseum og alle som booker lokaler hos oss, har gratis adgang til det fantastiske friluftsmuseet på dagen de er hos oss. Du bør ta deg tid til å undersøke litt nærmere om hvilke muligheter vi kan tilby til deres sommerfest. Gi oss en pling eller skriv en kjapp mail, så svarer vi og håper dere velger oss til sommerfesten i år!

Festsalen, til sommerfest. Gjestestuene, Norsk Folkemuseum