Fotografering til bryllup

Norsk Folkemuseum – perfekt til fotografering til bryllup!

Norsk Folkemuseum og Gjestestuene har perfekte omgivelser for fotografering til bryllup! I bildeserien her på siden ser du hva fotograf Nadia Norskott fanget i fotolinsen da vi arrangerte photoshoot på Gjestestuene i august. Det finnes en uendelighet av vakre omgivelser man kan velge mellom, og du trenger ikke velge stabbur og skigard hvis du heller vil ha et litt annet uttrykk. Det er farger, natur, idyll og romantikk i skjønn forening.  Legg også merke til at solen ikke skinte på dagene da vi tok bilder – regnet truet hele tiden. Men slikt vær er perfekt for gode farger, og man slipper mange av problemene med kontraster og mysing skapt av sterkt sollys. Så det er kanskje flere grunner til at det skal være litt regn i sløret når man skal gifte seg…

Selskapslokaler med masse romantikk for fotografering til bryllup

Gjestestuene er selskapslokalene til Norsk Folkemuseum og vi arrangerer bryllup gjennom hele sommeren, og også ofte om vinteren. Mange brudepar velger også å holde vielsen på Norsk Folkemuseum. På bildene ser du blant annet Stavkirken på museet, hvor vi har kirkelige vielser med maks 80 gjester, og sveitserstilsbygget Gamle landbruk, hvor vi har vielser for opp til 120 gjester. Du ser også bilder fra sommerperlen Sæterhytten, som er et flott sted å feire bryllup hvis det skal være lite og intimt. Og så er det bilder fra den fantastisk romantiske Festsalen på Gjestestuene som har vært ramme rundt bryllupsmiddager siden 1917.

Du må gjerne komme til Norsk Folkemuseum å ta bryllupsbilder ute i friluftsmuseet, men det er ikke mulig å leie Stavkirken eller Gamle landbruk hvis du ikke samtidig leier Gjestestuene eller Sæterhytten til bryllupsfesten. Disse flotte lokalene er reservert selskaper hvor bryllupsfesten arrangeres hos oss.

Til den flotte photoshooten vi arrangerte, fikk vi låne bryllupsklær hos Brudekjolen. Våre modeller ble enda vakrere i finstasen derfra!

Fotografering bryllup. Gjestestuene. Norsk Folkemuseum. Foto: Nadia Norskott Et magisk øyeblikk for brudeparet på Gjestestuene.

Fotografering til bryllup. Gjestestuene. Norsk Folkemuseum Brudeparet ved den staselige stavkirken fra 1200-tallet.

Bryllupsfotografering på Folkemuseet. Foto Nadia Norskott Idylisk tur i hest og vogn for det nybakte brudeparet.

Fotografering til bryllup på Norsk Folkemuseum