Leie festlokaler – se hva Gjestestuene kan by på

Leie festlokaler i solskinn og vintervær

Sommeren er høysesong på Gjestestuene med fester av alle slag – konfirmasjoner, bryllup, sommerfester og firmaavslutninger. I grønne omgivelser kan du leie festlokaler både på Gjestestuene og Sæterhytten. Kjøkkenet vårt, TG Selskapsmat, ferdiggriller gjerne maten til sommerfesten mens gjestene nyter god drikke i våre vakre omgivelser.

Høst er jobbetid, men også overflod av alt som sommeren har skapt, og dette gjenspeiler seg i menyer fulle av sesongens beste råvarer. Hvorfor ikke legge en møte- eller seminardag til Gjestestuene en ruskete høstdag? Vi har flotte fasiliteter med det lille ekstra, og et kjøkken som kan høyne enhver møtedag til en minneverdig begivenhet.

Julebordsesongen er kanskje vår travleste tid – alle skal leie festlokaler som passer til jul, og hva fungerer da bedre en knitrende peisild fra en av de åpne peisene i de lune rommene på Gjestestuene? Kanskje med en litt skummel spøkelsesvandring før maten, for virkelig å få fart på julebordsmoroa.

Hvis du leier festlokaler på Gjestestuene, gjør vi jobben for deg…

Det er masse arbeid med å arrangere fest, og mye som skal ordnes. Hvis du leier våre festlokaler slipper du unna med bare de hyggelige tingene som må gjøres. Vi vasker og ordner, vi holder lokaler og alt som skal til for å dekke flotte festbord, vi lager maten og vi tar oppvasken. Du kan invitere gjester, velge meny og lage et kreativt tema eller innhold til festen din.

Alle våre festlokaler har den ting felles at de er vakre historiske festlokaler som du leier med en fullpakkeløsning som forenkler planleggingen og logistikken for deg. Er dere ganske mange passer sikkert Festsalen for dere, er dere en liten gruppe vil dere føle dere vel i Østerdalsstua. Og er dere sånn midt i mellom får dere supre festlokaler på Sæterhytten. Se sidene våre her for å finne inspirasjon og noe som passer for deg!

Festlokaler på Gjestestuene