Play
Prev
Next
Den Blå Peisestue

Den Blå Peisestue

Festsalen

Festsalen

Folkestuen

Folkestuen

Østerdalsstua

Østerdalsstua

Sæterhytten selskapslokale i Oslo

Sæterhytten

Gjestestuene selskapslokaler

Velkommen til Gjestestuene!

Besøksadresse:

Strømsborgveien 2
0287 Oslo

Gjestestuene på Norsk Folkemuseum tilbyr flotte selskapslokaler og ligger vakkert på Norsk Folkemuseum i Oslo. Gjestestuene er omkranset av gamle tun og en stavkirke fra 1200-tallet. Vi tilbyr selskapslokaler til leie for bryllup og konfirmasjon, møter og konferanser, sommerfester og julebord. På Gjestestuene arrangeres selskaper og møter for alt mellom 15 og 150 gjester. Vi holder åpent hele året med unntak av juli måned.

Gjestestuene ble bygget i 1917 etter tegninger av  den kjente arkitekten Magnus Poulsson. Hans stil var retninsgivende for den nasjonale stilen som var populær på begynnelsen av 1900-tallet.  Våre selskapslokaler gikk gjennom en omfattende restaureringsprosess i 2005 og fremstår i dag som en vakkert og tidsriktig bygning tilrettelagt med alle moderne fasiliteter.

Gjestestuene selskapslokaler driver også utleie av sommerperlen Sæterhytten på Dronningberget. Sæterhytten er et lite historisk selskapslokale som ligger med flott utsikt over Frognerkilen. Vi har også et nært samarbeid med Bogstad Gård som ligger ved inngangen til Sørkedalen.

Kontakt oss for et hyggelig og profesjonelt samarbeid om ditt arrangement!

Gjestestuene ble i sin tid bygget som restaurantbygning for besøkende til Norsk Folkemuseum. Den gangen gikk stedet under navnet Norsk Folkemuseums Restaurant. Her kunne de besøkende ta en pause fra studiene av fortiden inne på museumsområdet. Med årene skiftet stedet navn, og ble hetende Bygdøystuene. Mange av våre gjester med tilknytning tilbake i tid, husker dette navnet godt. I 2007 endret vi navnet igjen. Denne gangen til Gjestestuene på Norsk Folkemuseum. Samtidig tok museet over driften av selskapslokalene, i samarbeid med TG Selskapsmat, vårt fantastiske kjøkken. TG Selskapsmat holder til på Gjestestuene og besørger alt av mat og drikke til våre gjester.