Selskapslokaler - Festsalen på Gjestestuene. Norsk Folkemuseum

Gjestestuene selskapslokaler

Selskapslokaler på Norsk Folkemuseum

Besøksadresse:

Strømsborgveien 2
0287 Oslo

Selskapslokalet Gjestestuene ligger vakkert på Norsk Folkemuseum i Oslo. Gjestestuene er omkranset av gamle tun og en stavkirke fra 1200-tallet. Vi tilbyr selskapslokaler til leie for bryllup og konfirmasjon, møter og konferanser, sommerfester og julebord. På Gjestestuene arrangeres selskaper og møter for alt mellom 15 og 140 gjester. Vi holder åpent hele året med unntak av juli måned. I juli måned er det stengt på Gjestestuene.

Hos oss kan du velge mellom fire lokaler som alle har sin spesielle stil. Du kan leie hele huset eller bare et enkelt rom. Vi har egen parkeringsplass med plass til rundt 20 biler, og buss 30 Bygdøy stopper ca 150 meter fra inngangsdøren på Gjestestuene. Holdeplassen heter Kongsgården. Bestiller du et arrangement i regi av Gjestestuene selskapslokaler får alle gjestene gratis adgang til Norsk Folkemuseum på dagen dere er hos oss. Kontakt oss gjerne for priser og uformelle tilbud!

Selskskapslokaler i Oslo. Gjerstestuer.no

Vårt førsteklasses kjøkken, TG Selskapsmat, holder til i det store moderne kjøkkenet på Gjestestuene og står for servering, mat og drikke til alle våre selskaper. Med TG Selskapsmat på laget ligger alt til rette for en førsteklasses kulinarisk opplevelse – seks flinke kokker og et proft team med hovmestere og servitører sørger for at gjestene dine sitter igjen med bare gode minner etter et besøk hos oss.

Gjestestuene ble bygget i 1917 av  den kjente arkitekten Magnus Poulsson. Gjestestuene er en del av Norsk Folkemuseum og vi er stolt over å kunne tilby utleie av dette praktbygget til forskjellige typer selskaper og møter.

Gjestestuene selskapslokaler driver også utleie av sommerperlen Sæterhytten på Dronningberget. Sæterhytten er et lite historisk selskapslokale som ligger med flott utsikt over Frognerkilen. Vi har også et nært samarbeid med Bogstad Gård som ligger ved inngangen til Sørkedalen. Kontakt oss for et hyggelig og profesjonelt samarbeid om ditt arrangement!