Bryllup sommeren 2019?

Bryllupslokaler på Gjestestuene

Vurderer du å gifte deg i sommer?

Vi har ikke mange ledige datoer på Gjestestuene lengre, med unntak av 18 mai og 24 august 2019. Men kanskje kan et helt spesielt arrangement på Norsk Folkemuseum i sommer være noe for dere?


Lørdag 8. juni 2019 blir det Tidenes bryllup på Norsk Folkemuseum. Vi legger til rette for brudepar med vielser i fem spesielt utvalgte bygninger og gjør dagen til en opplevelse for både dere og gjestene deres. Dette er ikke et arrangement i regi av Gjestestuene selskapslokaler, men et tilbud til par som vil gifte seg og feire på Norsk Folkemuseum. Hele dagen på museet er viet kjærlighet, fest og feiring, og du kan gjøre det så stort eller lite du vil. Vi gjør det enkelt for deg og organiserer vigselssted, vigsler, vitner hvis du trenger, musiker og Oslos mest romantiske ramme for bryllupsfeiringen.

Meningen er at dette skal være et arrangement der du kan legge terskelen lavt hvis du vil, og at det ikke skal koste altfor mye i utgangspunktet. Men selvsagt, hvis du vil invitere masse gjester, vie deg på museet og reise videre til den store festen utenfor museet, står du helt fritt.

I og med at du har lest så langt, er du kanskje litt nysgjerrig? Da kan du lese mer her:  Tidenes bryllup på Norsk Folkemuseum 2019

Håper du blir inspirert! 


Ta kontakt hvis du har spørsmål på post@gjestestuer.no
Eller ring 488 91 603 

 

Gift deg på Tidenes bryllup – påmeldingsfrist 8. mars 2019, eller så lenge plassene rekker.